O nama


Beometal sirovine doo je pre svega kompanija posvećena očuvanju životne sredine i širenju ekološke svesti.

Naša primarna delatnost od osnivanja 2007 godine je sakupljanje, transport, skladištenje, tretman i zbrinjavanje sekundarnih sirovina, obojenih metala, elektronskog i električnog otpada, istrošenih toner kaseta kako iz industrije tako i od fizičkih lica i vraćanje u proces proizvodnje u skladu sa važećim standardima i propisima.

Bavimo se konsaltingom i upravljanjem otpadom u oblasti zaštite životne sredine. Pružamo usluge kompletnih rešenja upravljanja otpadom. Ukoliko se bavite prizvodnjom i generišete metalni otpad slobodno nas kontaktirajte.

Licencirani smo od strane nadležnog Ministarstva ekologije Republike Srbije i posedujemo integralne dozvole za sakupljanje i transport neopasnog i opasnog otpada koje važe na teritoriji Republike Srbije kao i dozvole za skladištenje i tretman izdate od nadležnih organa.

Zašto da radite sa nama?


Vrednosti na kojima se temelji naš uspeh su profesionalnost, uslužnost, poverenje, inovativnost, ekonomičnost i razumevanje potreba naših partnera i klijenata. Pored usluge ugradnje našim klijentima pružamo usluge servisa i održavanja.

Uspostavili smo sisteme menadžmenta kvaliteta i efektivno ih primenjujemo u skladu sa zahtevima

  • ISO 9001:2015, sistem menadžmenta kvaliteta
  • ISO 14001:2015, sistem menadžmenta zaštite životne sredine
  • ISO/IEC 27001:2014, sistem menadžmenta bezbednosti informacija
  • ISO 45001:2018, sistem menadžmenta bezbednosti i zdravlja na radu

Posedujemo svu potrebnu opremu za bezbedno upravljanje otpadom, furgon vozila za neopasan otpad kao i vozila sa ADR sertifikatima za prevoz opasnog otpada, manipulanti i vozači su stručno osposobljeni i poseduju sve neophodne licence i sertifikate.

Za sve preuzete količine otpada overavamo DKO (dokument o kretanju otpada) čime preuzimamo odgovornost i obavezu da će otpad biti zbrinut po najvišim evropskim standardima i u skladu sa aktuelnim zakonima o zaštiti životne sredine.

Sertifikati


Beometal usluge


Sakupljanje sekundarnih sirovina


Aluminijum, prohorm, bronza, mesing bakar, olovo, istrošene toner kasete, električni i elektornski otpad.

Detaljnije

Reciklaža


Proces reciklaže obuhvata: sakupljanje otpada, izdvajanje, preradu i izradu novog proizvoda.

Detaljnije

Zatražite ponudu za naše usluge

Profesionalnim pristupom poslu koji obavljamo zadobili smo klijente kako u Srbiji tako i u regionu. Klijenti koji koriste naše usluge dobijaju profesionalan pristup po pristupačnim cenama.

Pošaljite upit

RECIKLAŽA DOPRINOSI SMANJENJU DEPONIJA I DEGRADACIJE TLA

Ukoliko posedujete otpad, imate pitanja ili komentare slobodno nas kontaktirajte putem navedenih brojeva telefona +381/60/454-3543 i +381/60/533-3543, ili nam pošaljite e-mail na office@beometal.rs, biće nam zadovoljstvo da Vam odgovorimo.